search
Castlid over sterfscène 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Castlid over sterfscène 'The Walking Dead'

Wie is er geslachtofferd?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

De première van het zevende seizoen van AMC's The Walking Dead liet zien dat niet één personage, maar twee sneuvelden onder knuppel Lucille van de nieuwe schurk Negan (Jeffrey Dean Morgan. Castlid Steven Yeun nam afscheid tijdens The Talking Dead, de talkshow van Chris Hardwick die volgt na nieuwe afleveringen.


"Persoonlijk vind ik dat Robert [Kirkman] in de comic zo'n gestoorde sterfscène schreef, dat het echt een indruk achterlaat. Als je de comic leest, wil je niet dat het iemand anders overkomt. Het is zo'n iconisch moment. Ik denk dat ik ze dat zelfs gezegd heb. Dat ze het niet aan iemand anders moesten geven. Het is iets stoms om te zeggen, maar oprecht, het spelen hiervan was wild. Tegelijk vind ik dat het moment dat we het realiseerden, dat het te zien was op televisie, erg dapper was en tegelijk enorm aangrijpend," aldus Yeun.

Hij was ook blij met de manier waarop Glenn doodging. "Glenn ging dood op een manier die bij hem past. Dat is ook wat mijn vrouw Jo zei "“ hij ging dood op een manier die zo erg bij hem past, dat het perfect is. Ik vind het passend dat hij hier eindigde, en ook dat hij die laatste woorden had."

Wat vinden jullie ervan dat Glenn én Abraham geslachtofferd werden?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen