Nieuwe castleden Netflix' 'Narcos'

En wat is het verschil tussen het het Cali en Medellí­n Kartel?

Jim Pedd, 24-10-2016 09:39

Vlak na de première van het tweede seizoen onthulde Netflix dat er nog minstens twee nieuwe seizoenen zouden komen van de serie Narcos. Bekend is al dat Pedro Pascal terugkeert als Javier Pena, maar onzeker is nog of Boyd Holbrook als Steve Murphy weer te zien is. De kans daarop lijkt iets kleiner geworden te zijn, nu er twee nieuwe acteurs zijn gecast als regulars en DEA-agenten.
Het gaat om de acteurs Michael Stahl-David en Matt Whelan. Eerstgenoemde gaat de rol van "Chris Feistl, een jonge Amerikaanse DEA-agent die een opdracht in Colombia op zich neemt nu de drugshandel verschuift naar het Cali-kartel" spelen. Whelan speelt zijn partner, de rol van Daniel Van Ness.

De echte Javier Pena legde overigens ook in krachtige bewoording toe wat het verschil is tussen het Cali kartel en dat van Medellí­n. "Het Medellí­n Kartel was het wilde westen en het Cali zakelijker. Het waren accountants, professionele witwassers. Ze waren verfijnder en heel anders. Cali verschoof veel meer drugs en stuurde meer naar de VS."

Wanneer het derde seizoen te zien is, is nog niet bekend.

Bron: THR

Lees meer over: Netflix, Narcos, Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Matt Whelan, Michael Stahl David, Medellin Kartel, Cali kartel

Populair nieuws