search
'Westworld' krijgt ander einde dan film
Series / Nieuws

'Westworld' krijgt ander einde dan film

Kijkers moeten zich voorbereiden op nieuwe verrassingen.

Er zijn vier afleveringen uitgezonden van HBO's Westworld en, passend bij dit soort serie, zijn er veel theorieën. Een belangrijke theorie is dat William (Jimmi Simpson) en The Man in Black (Ed Harris) dezelfde personages zijn. De verwachting van fans is namelijk dat de twee een en dezelfde persoon spelen, maar dan met dertig jaar ertussen. De rol van William zou dan het begin van zijn avonturen in Westworld tonen, terwijl de Man in Black het eind eis.


Daarover vertelde acteur Simpson nu tegenover The Hollywood Reporter. "Ik mag nergens op reageren. Ik zou willen zeggen hoe fout of goed het is, maar jullie zullen moeten wachten. Als ik William en Logan aan iemand die de film gezien heeft moet omschrijven, vertel ik dat ze Benjamin en Brolin uit de film genomen hebben en als vijfde verhaallijn gekozen hebben. De eerste is vanuit het perspectief van de hosts. Jonah en Lisa hebben de boel compleet op de kop gezet. Ik zou willen dat de serie zou draaien om de reis van mijn personage, maar het gaat echt om de hosts. Ik wil niet dat mensen op het verkeerde been gezet worden. Het is de reis van de hosts. Dus verwacht niet dat het zo eindigt als de film."

In de film eindigde het ermee dat Richard Benjamin (het personage van Simpson) wegvlucht voor Yul Brynners Gunslinger weet te verslaan. De menselijke Man in Black van Ed Harris heeft daar weinig mee te maken, maar wordt wel regelmatig met Yul Brynners personage uit de film vergeleken.

Hoe dan ook maakt het citaat duidelijk dat kijkers van Westworld dus minder moeten letten op de mensen, maar meer op de robots.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen