Disney komt met 'Muppet Babies'

Disney komt met 'Muppet Babies'

Korte verhalen van 11 minuten rond de Muppets.

Jim Pedd, 28-10-2016 10:08

De terugkeer van de volwassen Muppets op ABC deed het lang niet zo goed als Disney gehoopt had, dus is die show al tot een einde gekomen. Toch is men er niet van overtuigd dat de franchise zijn beste tijd gehad heeft, want in een nieuwe aankondiging heeft Disney onthuld dat er een Muppets Babies serie komt.
In 2018 moet er een reboot van die serie, die in de jaren tachtig te zien was op televisie, uitgezonden worden op Disney Junior. Het gaat om "de capriolen van Kermit, Piggy, Animal en de rest in de speelkamer." Elke aflevering bestaat uit "twee verhalen van 11 minuten, gericht op 4 tot 7 jarigen met een nadruk op creatief en kritisch denken."

Disney heeft er al zin in: "We kijken ernaar uit om te beginnen met de productie van een nieuwe versie van de geliefde Muppet Babies. Ouders zullen blij zijn hun favoriete Muppets terug te zien in gemengd geanimeerde stijl die ze nog kennen van de oorspronkelijke serie, en kinderen zullen een introductie krijgen in deze gekke en warme wereld die helemaal perfect is voor een jong publiek."

De eerste reeks rond de baby Muppets liep van 1984 tot 1991, dus vermoedelijk heeft deze nieuwe versie ook wel een langere levensduur.

Bron: Disney

Lees meer over: Muppet Babies, Disney, The Muppets, ABC

Populair nieuws