Premièredatum 4e seizoen 'Sherlock' onthuld!

Premièredatum 4e seizoen Sherlock onthuld!

The Six Thatchers wordt op 1 januari 2017 uitgezonden.

Jim Pedd, 28 oktober 2016 om 08:00

Op Twitter is bekend gemaakt dat het vierde seizoen van BBC hitserie Sherlock op 1 januari 2017 van start gaat. Dan is de eerste van drie afleveringen te zien, The Six Thatchers getiteld. De volgende twee afleveringen zijn in de twee weken daarna te zien, waarmee de vierde reeks van de serie van Steven Moffat nog voor februari 2017 voorbij is.
Voorlopig is dat de laatste keer dat we Benedict Cumberbatch en Martin Freeman kunnen bewonderen als Sherlock Holmes en Dr. Watson. Het duo heeft het zo druk met het maken van films, dat ze weinig tijd meer hebben voor de BBC-serie. Mochten er goede verhalen komen voor een eventueel vijfde seizoen, is men wel bereid terug te keren.

Waar The Six Thatchers om zal draaien is niet bekend, maar het is in elk geval een verwijzing naar het korte verhaal The Six Napoleons van Sir Arthur Conan Doyle. In de afleveringen speelt Toby Jones de grote slechterik.

Lees meer over: Sherlock, Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, BBC, The Six Thatchers, Steven Moffat, Sir Arthur Conan Doyle

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws