search
Claimt Stana Katic hoofdrol in serie Absentia?
Series / Nieuws

Claimt Stana Katic hoofdrol in serie Absentia?

Ze speelt de rol van een zes jaar lang dood gewaande FBI agente.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Stana Katic, uiteraard bekend van haar rol als een detective in de serie Castle zou binnenkort zomaar eens de hoofdrol weg kunnen kapen in de nieuwe reeks Absentia. Het project van Sony Pictures Television krijgt een eerste seizoen bestaande uit 10 afleveringen welke gaat over een FBI agente die tijdens de jacht op één van de meest beruchte seriemoordenaars in Boston komt te verdwijnen.


Zes jaar nadat de FBI agente dood is verklaard wordt ze plots teruggevonden in een huisje in het bos, nauwelijks in leven en met geen enkele herinnering die kan duidelijk maken wat er de voorbije jaren is gebeurd. Op het ogenblik dat de vrouw terug huiswaarts keert komt ze er achter dat haar voormalige man opnieuw is getrouwd waardoor haar zoon is opgevoed door een andere vrouw. In geen tijd wordt de agente dan ook terug opgeslokt door haar vroegere werk en komt ze terecht in een web van nieuwe moorden.

De schrijver en executive producer van de reeks is Matt Cirulnick (bekend van South Beach). Het oorspronkelijke script waar de serie zich op zal baseren komt evenwel van de hand van Gaia Violo. Oden Ruskin zal de regie van de 10 episodes voor zijn rekening nemen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen