HBO-baas over kansen 2e reeks 'Westworld'

HBO-baas over kansen 2e reeks Westworld

En krijgen we antwoorden op de belangrijkste vragen van de serie?

Jim Pedd, 31 oktober 2016 om 12:18

Een tweede seizoen voor HBO’s Westworld lijkt onvermijdelijk. Niet alleen werken de schrijvers Jonathan Nolan en Lisa Joy al enige tijd aan het tweede seizoen en ligt het verhaal tot en met seizoen vijf praktisch klaar, ook wordt de serie goed bekeken en hebben fans het er continu over. HBO-baas Casey Bloys vertelde tegenover Variety over en vernieuwing.
“We wachten tot we een erg compleet beeld van de kijkcijfers hebben,” aldus Bloys. Ook gaat men nog nergens vanuit, totdat er een echte pitch is voor het tweede seizoen. Die ligt er blijkbaar nog niet, al zou men het verhaal al grotendeels uitgewerkt hebben.

Afgezien van de kans op een vernieuwing, vertelde Boys dat er in dit eerste seizoen niet alleen antwoorden komen op vragen. “Er komen zeker wat antwoorden. Ik hou ervan om fantheorieën te lezen op het internet. Het is een geweldige manier om mensen bezig te laten zijn met de serie. Ik ben er blij mee dat het zo ontvangen wordt, en dit soort gesprekken verzorgt. Ik denk dat mensen de antwoorden waar ze naar zoeken krijgen, tegen het einde van het eerste seizoen.”

En: “Er zijn veel theorieën te vinden, en sommigen daarvan zijn erg indrukwekkend. Sommigen komen zelfs in de buurt van de echte antwoorden. Ik denk dat je – ik weet niet of ‘antwoorden’ het goede is, maar je krijgt wel ‘tevredenheid’.”

Bron: Variety

Lees meer over: Westworld, Jonathan Nolan, Lisa Joy, Seizoen 2, HBO, Casey Bloys

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws