search
Teasers onthullen nieuwe namen 'The Defenders'
Series / Nieuws

Teasers onthullen nieuwe namen 'The Defenders'

Vijf bekende gezichten keren terug.

Van onder meer Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Danny Rand) was al bekend dat ze een rol zouden hebben in de team-up Marvel-serie The Defenders. Marvel Television en Netflix hebben nu een aantal belangrijke bijrollen onthuld.


Deborah Ann Woll en Simone Missick keren terug als respectievelijk Karen Page (Daredevil) en Misty Knight (Luke Cage). Onderstaande video onthulde hun aanwezigheid:



Niet veel later hebben de makers bekendgemaakt dat ook Foggy Nelson, Jeri Hogarth en Malcolm "Powder" Ducasse te zien zullen zijn. Deze rollen worden gespeeld door Elden Henson, Carrie-Anne Moss en Eka Darville. De laatste twee waren te zien in Jessica Jones. De eerste was te zien in Daredevil.



De slechterik wordt overigens gespeeld door Sigourney Weaver. Zij heeft een nog onbekende rol. Over haar aantreden zei Daredevil-acteur Charlie Cox: "Ik denk niet dat het beter wordt dan Sigourney Weaver. We mogen gelukkig zijn dat ze meedoet. Het is een bewijs van de shows als Daredevil, Luke Cage en Jessica Jones. De kwaliteit van die shows heeft iemand van haar kaliber aangetrokken. Dat vinden wij geweldig. Ik kan niet wachten totdat ik een scènes lees waarin ik met haar speel. Het zal één van die momenten zijn die ik de rest van mijn carrière zal herinneren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen