Extra afleveringen voor Timeless

Extra afleveringen voor Timeless

Ze brengen het totaal van seizoen 1 op een mooie 16 uur.

Geoffrey Ketels, 2 november 2016 om 17:24

Het eerste seizoen van de veelbelovende NBC reeks Timeless zal extra afleveringen krijgen. Dit zorgt er voor dat het eerste deel van de reeks meteen goed is voor een mooie 16 uur aan televisie.
In de Verenigde Staten wordt Timeless ook vast geprogrammeerd op maandagavond. Deze avond is voor NBC altijd al erg belangrijk geweest en dat blijkt eens temeer uit de andere programma's die op dezelfde avond gevolgd kunnen worden. Met The Voice en Taken is Timeless alvast bijzonder goed vergezeld.

Dat de lat hoog ligt voor Timeless blijkt eveneens uit het interview dat werd gegeven door Jennifer Salke, president van NBC Entertainment. Zij wist het volgende over het gloednieuwe NBC project te zeggen;

"Timeless wordt een fantastische nieuwe show die ons publiek alvast één keer per week op emotioneel vlak kennis laat maken met een compleet nieuwe wereld. We zijn bijzonder enthousiast om nieuwe afleveringen aan te kondigen en willen Eric Kripke en Shawn Ryan bedanken voor het maken van één van de meest ambitieuze nieuwe series van het jaar 2016".

Kijk jij al uit naar wat Timeless allemaal in petto zal hebben?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Timeless, NBC, serie

Populair nieuws