search
'Iron Fist'-actrice Jessica Henwick ook in 'The Defenders'
Series / Nieuws

'Iron Fist'-actrice Jessica Henwick ook in 'The Defenders'

In de Marvel-/Netflix-productie strijden Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones en Iron Fist samen tegen het kwaad.

Marvel Entertainment liet eerder weten dat ze deze hele week elke dag een aankondiging zullen doen over The Defenders, en ook vandaag houden ze zich daar aan. Marvel heeft namelijk bevestigd dat Jessica Henwick opnieuw de rol van Colleen Wing zal spelen in de serie. Ze zal voor het eerst te zien zijn als het personage in Iron Fist, de Marvel-serie die vanaf 17 maart 2017 beschikbaar wordt gesteld door Netflix.


In The Defenders zien we Charlie Cox als Matt Murdock/Daredevil, Krysten Ritter als Jessica Jones, Mike Colter als Luke Cage en Finn Jones als Danny Rand/Iron Fist. Daarnaast zien we Elden Henson opnieuw als Foggy Nelson, Deborah Ann Woll als Karen Page, Eka Darville als Malcolm, Carrie-Anne Moss als Jeri Hogarth, Simone Missick als Misty Knight, Rachael Taylor als Trish Walker, Scott Glenn als Stick en Rosario Dawson als Claire Temple. Er gaan ook geruchten dat Jon Bernthal opnieuw te zien zal zijn als The Punisher in de serie, maar dat is nog niet bevestigd. De Oscar-genomineerde Sigourney Weaver zal de schurk spelen in de serie, maar welke dat precies is wordt nog even geheimgehouden.

Marvels Daredevil-showrunners Marco Ramirez en Doug Petrie zullen deze zelfde functie vervullen voor The Defenders. Drew Goddard, Jeph Loeb en Jim Chory produceren. Regisseur S.J. Clarkson (Jessica Jones) zal de eerste twee afleveringen regisseren. Alle acht afleveringen van The Defenders zullen later in 2017 beschikbaar worden gesteld door Netflix, evenals The Punisher en het eerder genoemde Iron Fist.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen