search
Eerste trailer 'Homeland' seizoen 6
Series / Trailer

Eerste trailer 'Homeland' seizoen 6

Carrie is terug!2016 is het eerste in vijf jaar dat we het zonder een nieuw seizoen van Showtime-serie Homeland moeten doen. Maar in januari gaat de serie verder, en daarvoor heeft Showtime nu een eerste trailer vrijgegeven. Carrie (Claire Danes) reist ditmaal naar New York, en het heeft er alle schijn van "“ al wordt het niet bevestigd "“ dat Rupert Friends Peter Quinn terugkeert.

Nadat Carrie in Berlijn een terroristische aanslag wist af te slaan, pikt dit zesde seizoen het verhaal van Carrie een paar maanden later op. Ze woont nu in Brooklyn, New York en werkt voor een stichting die moslims in de Verenigde Staten probeert te helpen. Het seizoen draait echter ook om de nasleep van de Amerikaanse presidentsverkiezingen en speelt zich in zijn geheel af tussen de dag van de verkiezingen op 8 november en de inauguratie van de nieuwe president.

Volgens Showtime is daarvoor gekozen omdat dit een "vreemde overgangstijd is in de gangen van de regering, die dan gevuld zijn met angst en uiteenlopende tegenstrijdige belangen, een achtergrond waartegen een erg fragiele en complexe machtsoverdracht plaatsvindt."

In januari gaan de uitzendingen van start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen