Shawn Levy over 'Stranger Things' s2

Shawn Levy over 'Stranger Things' s2

Hij gaf een paar details...

Jim Pedd, 10-11-2016 08:00

Collider mocht met producent en regisseur Shawn Levy spreken, die enkele afleveringen van het tweede seizoen van Netflix-serie Stranger Things gaat maken. Volgens Levy zal hij net als vorig jaar aflevering drie en vier maken. Waarom? Bijgeloof:
"We zijn een beetje bijgelovig, dus net als vorig jaar maken zij [de broers Matt en Ross Duffer] 1 en 2 en verzorg ik 3 en 4. Dus de eerste vier gaan precies zo gemaakt worden als de vorige keer. Ik begin met de voorbereidingen als het Thanksgiving is, en neem mijn afleveringen in december en januari op," aldus Levy.

Het was verder volgens Levy de bedoeling om de terugkeer van Eleven een geheim te houden en op eigen manier en moment te onthullen. Dat actrice Millie Bobby Brown echter in Atlanta, waar de opnames plaatsvinden, gespot werd, gooide roet in het eten. Maar heel erg vindt Shevy dat niet.

Hij wilde verder niet onthullen wanneer het volgende seizoen online komt. "Het was beloofd dat we terug zouden keren in 2017 en dat komt in elk geval uit. Je kunt natuurlijk rekenen, we zijn geen tovenaars, en er is geen manier dat het in de lente uitkomt, nu we pas net vandaag begonnen zijn met de opnames en we er negen afleveringen voor moeten maken."

Bron: Collider

Lees meer over: Stranger Things, Cast, Netflix, Foto, Seizoen 2, Shawn Levy, Ross Duffer, Matt Duffer

Populair nieuws