search
Geen extra afleveringen voor Conviction
Series / Nieuws

Geen extra afleveringen voor Conviction

Is het einde voor Conviction nu al in zicht?

Slecht nieuws voor de fans van het drama Conviction. ABC heeft immers bekend gemaakt dat er buiten de dertien afleveringen van de reeks die waren aangekondigd geen extra episodes meer zullen verschijnen. Althans dit is vooralsnog niet het geval, want er is wel nog sprake van een optie voor een mogelijk tweede seizoen.


Opvallend is bovenstaand nieuws eigenlijk niet echt. ABC zou op dit ogenblik zelfs twijfelen over het tijdstip waarop de reeks wordt uitgezonden. Dit is momenteel maandagavond om 22h00, maar dat lijkt de serie niet bepaald goed te doen, in tegendeel. De ratings vallen heel wat lager uit dan in eerste instantie werd verwacht en dat is een doorn in het oog van het netwerk.

Bovenstaande is uiteraard alles behalve positief voor Conviction, maar toch is er nog sprake van een optie op een tweede seizoen. We kunnen er evenwel niet omheen dat deze optie meer dan waarschijnlijk slechts een formaliteit is. De kans dat er daadwerkelijk nog een vervolg zal verschijnen lijkt op vandaag dan ook zeer klein, tenzij er alsnog betere resultaten wachten.

Ben jij een fan van de serie Conviction en zou je het jammer vinden als ze verdwijnt?

Aanbevolen artikelen