Geoffrey Rush als Albert Einstein op eerste foto's 'Genius'

Rush als Einstein of foto's 'Genius'

De miniserie van National Geographic omvat tien afleveringen.

Zilko Tarici, 15 november 2016 18:11

National Geographic Channel heeft de eerste foto's vrijgegeven van Geoffrey Rush en Johnny Flynn als respectievelijk de oude en jonge versies van Albert Einsteins in de nieuwe miniserie Genius.
Het verhaal van de miniserie is gebaseerd op Walter Isaacsons bejubelde biografie van de gevierde wetenschapper. De eerste aflevering zal geregisseerd worden door Ron Howard, wat tegelijkertijd de eerste keer betreft dat de bekende filmregisseur een tv-serie regisseert. De opnames van Genius zijn momenteel volop in gang in Praag. De serie zal in 2017 worden uitgezonden door National Geographic Channel in 171 landen en 45 talen.

In de tien afleveringen van Genius zien we hoe een vindingrijke, rebellerende patentmedewerker de mysteries van het atoom en het universum ontrafelde. Ook zien we hoe Einstein was in zijn persoonlijke leven.

Genius wordt geproduceerd door Brian Grazer, Ron Howard, Francie Calfo, Anna Culp, Gigi Pritzker, Rachel Shane, Melissa Rucker, Sam Sokolow en Jeff Cooney. Ken Biller zal dienst doen als showrunner van de serie.
Bron: National Geographic Channel

Lees meer over: Genius, Johnny Flynn, Geoffrey Rush, Albert Einstein, Emily Watson

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws