HBO geeft Insecure en Divorce extra seizoen

HBO geeft Insecure en Divorce extra seizoen

Zowel de kijkcijfers als de kritieken voldoen aan de verwachtingen.

Geoffrey Ketels, 15 november 2016 om 14:37

HBO heeft bekend gemaakt dat het haar beide series, namelijk Insecure en Divorce zal voorzien van een tweede seizoen. De twee series met Issa Rae (Insecure) en Sarah Jessica Parker (Divorce) ontvingen niet alleen goede kritieken van experts uit de sector, bovendien kunnen ze ook nog eens rekenen op zeer degelijke ratings. Het was dan ook een eenvoudige keuze voor HBO om beide projecten van een extra seizoen te voorzien.
Beide series zouden in 2017 terug te zien zijn met een tweede seizoen dat zou moeten bestaan uit telkens tien afleveringen. Mocht dit zo zijn, dan zou dat betekenen dat het tweede seizoen van Insecure twee afleveringen meer zal tellen in vergelijking met het eerste. HBO programming chief Casey Bloys wist alvast het volgende over het verlengen van de twee series te zeggen;

"We zijn ondertussen zeven weken ver en we kunnen gerust stellen dat we over zeer duidelijke data beschikken met betrekking tot de cijfers van onze series. We wilden er zeker van zijn dat we betrouwbare data hadden om op verder te gaan vooraleer een eventuele beslissing over een verlenging te maken en die hebben we nu. Zowel de kijkcijfers als de kritieken waren goed en dus geven we beide projecten graag een tweede seizoen".

Ben jij een fan van Insecure en / of Divorce en kijk jij al uit naar het tweede seizoen volgend jaar?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Divorce, Insecure, serie, HBO

Populair nieuws