search
'From Dusk Till Dawn' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'From Dusk Till Dawn' krijgt tweede seizoen

Het eerste seizoen is pas net begonnen, maar wordt goed genoeg bekeken voor een tweede ronde.

El Rey Network, de Amerikaanse tv-zender bedacht door regisseur Robert Rodriguez, heeft aangekondigd dat hun serie From Dusk Till Dawn een tweede seizoen krijgt.


From Dusk Till Dawn is gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1996. Het tweede seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen van een uur en de opnames zullen plaatsvinden in Austin, Texas, de uitvalsbasis van Rodriguez' Troublemaker Studios. De serie werd voor het eerst uitgezonden in Amerika op 11 maart via El Rey en wordt ook uitgezonden via Netflix in Canada, Ierland, Scandinavië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika. Seizoen 2 zal dit voorbeeld volgen.

Rodriguez, bedenker van de serie en regisseur van vier afleveringen van seizoen 1, zei het volgende over zijn plannen: Dit is een unieke serie, die goed werd ontvangen door de kijkers. Ik heb deze personages met veel plezier nieuw leven ingeblazen en ik kijk ernaar uit om het verhaal verder uit te breiden. De opnames van seizoen 2 zullen later dit jaar beginnen, iets waar we erg veel zin in hebben.

De internationale cast van de serie bestaat uit o.a. D.J. Cotrona, Zane Holtz, Jesse Garcia, Eiza González, Wilmer Valderrama, Adrianne Palicki, Jake Busey, Don Johnson, Madison Davenport, Lane Garrison, Robert Patrick en Brandon Soo Hoo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen