search

Ons nieuws van donderdag 27 maart 2014

Ben McKenzie als James Gordon op nieuwe foto 'Gotham'
Series / Nieuws

Ben McKenzie als James Gordon op nieuwe foto 'Gotham'

Onze eerste officiële blik op de hoofdrolspeler van de serie.

In navolging op de foto's die we de laatste dagen hebben gezien van personages Harvey Bullock, Oswald Cobblepot, Selina Kyle en Alfred Pennyworth, hebben we nu met dank aan Fox en Warner Bros. Television de eerste officiële foto van Ben McKenzie als rechercheur James Gordon voor jullie. Je kunt de foto hieronder bekijken.

De serie Gotham richt zich op een jonge James Gordon in zijn jaren voordat Gotham City werd beschermd door Bruce Wayne als Batman. De jonge Bruce zal ook een rol spelen in de serie, maar de focus ligt voornamelijk op Gordon en de oorsprong van bekende Batman-schurken, zoals The Penguin, Catwoman en The Joker.

Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering van Gotham zal worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'From Dusk Till Dawn' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'From Dusk Till Dawn' krijgt tweede seizoen

Het eerste seizoen is pas net begonnen, maar wordt goed genoeg bekeken voor een tweede ronde.

El Rey Network, de Amerikaanse tv-zender bedacht door regisseur Robert Rodriguez, heeft aangekondigd dat hun serie From Dusk Till Dawn een tweede seizoen krijgt.

From Dusk Till Dawn is gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1996. Het tweede seizoen zal bestaan uit 13 afleveringen van een uur en de opnames zullen plaatsvinden in Austin, Texas, de uitvalsbasis van Rodriguez' Troublemaker Studios. De serie werd voor het eerst uitgezonden in Amerika op 11 maart via El Rey en wordt ook uitgezonden via Netflix in Canada, Ierland, Scandinavië, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika. Seizoen 2 zal dit voorbeeld volgen.

Rodriguez, bedenker van de serie en regisseur van vier afleveringen van seizoen 1, zei het volgende over zijn plannen: Dit is een unieke serie, die goed werd ontvangen door de kijkers. Ik heb deze personages met veel plezier nieuw leven ingeblazen en ik kijk ernaar uit om het verhaal verder uit te breiden. De opnames van seizoen 2 zullen later dit jaar beginnen, iets waar we erg veel zin in hebben.

De internationale cast van de serie bestaat uit o.a. D.J. Cotrona, Zane Holtz, Jesse Garcia, Eiza González, Wilmer Valderrama, Adrianne Palicki, Jake Busey, Don Johnson, Madison Davenport, Lane Garrison, Robert Patrick en Brandon Soo Hoo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krysta Rodriguez toch niet in 'How I Met Your Father'
Series / Nieuws

Krysta Rodriguez toch niet in 'How I Met Your Father'

Ze vond de veranderingen aan haar personage niet goed.

Een van de castleden van How I Met Your Father, de spin-off van de How I Met Your Mother franchise, heeft besloten er toch maar niet in mee te spelen. Krysta Rodriguez, die de rol van Juliet zou spelen, heeft volgens Deadline vlak voordat de opnames van start zouden gaan, besloten niet mee te doen.

Haar personage Juliet zou in eerste instantie een succesvolle mode-blogger zijn, sexy en flamboyant en de beste vriendin van hoofdpersoon Sally (Greta Gerwig). Het personage zou vervolgens toch zijn aangepast en daar was Rodriguez het niet mee eens. Eerder werd naast Rodriguez Eliza Dushku overwogen voor de rol, maar het is nog niet bekend of zij het stokje overneemt. Mogelijk wordt de rol opnieuw aangepast of zelfs geschrapt.

Andere rollen in de pilot worden gespeeld door Andrew Santino (als Danny, de homoseksuele broer van Sally) en Drew Tarver (Danny's echtgenoot). Verder speelt Nicholas D'Agosto een potentiële liefde voor Sally. De rol van Sally's toekomstige ex-man is nog niet gecast.

De pilot wordt binnenkort opgenomen, dus de showrunners zullen nu hard op zoek moeten naar een oplossing.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'Daredevil'-serie in juli
Series / Nieuws

Opnames 'Daredevil'-serie in juli

De volgorde van de Marvel/Netflix series is bekend.

In een interview met Hitfix ging Marvel Studios TV-baas Jeph Loeb in op wanneer de opnames van de eerste Marvel/Netflix serie van start gaan. Zoals bekend werkt de studio samen met Netflix aan een vijftal series. Er wordt eerst Daredevil-serie gemaakt, en verder komen er ook series rond Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Tot slot werken de helden samen in de teamserie The Defenders.

Nu heeft Loeb bekend gemaakt wat de precieze volgorde van het uitbrengen van de series wordt en wanneer de opnames van Daredevil in New York kunnen starten. Hij vertelde aan Hitfix dat dit in juli het geval zal zijn. Het eerste seizoen telt hoogstwaarschijnlijk dertien afleveringen en wordt gemaakt door Drew Goddard.

"Daarna is Jessica Jones aan de beurt," bevestigde Loeb. Die serie heeft als showrunner Melissa Rosenberg. "En daarna is het de beurt aan Iron Fist en daarna Luke Cage. En dat komt allemaal samen in The Defenders."

Wat nog niet zeker is, is de manier waarop de series vrijgegeven worden. Netflix heeft series als House of Cards direct volledig openbaar gemaakt, zodat mensen niet steeds hoeven te wachten op nieuwe afleveringen.

Of Marvel mee wil gaan in dit Netflix-bingemodel is nog niet zeker.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's 'Game of Thrones' seizoen 4
Series / Foto's

Foto's 'Game of Thrones' seizoen 4

Een aantal mooie beelden van het nieuwe seizoen.

Entertainment Weekly heeft zes foto's van de eerste nieuwe afleveringen van HBO-serie Game of Thrones vrijgegeven. Op de foto's zien we een aantal van de hoofdpersonen van de succesvolle fantasyreeks, die in de Verenigde Staten vanaf 6 april hervat wordt.

Voorbij komen Daenerys Tagaryen (Emilia Clarke), Margaery Tyrell (Natalie Dormer), High Septon (Paul Bentley), King Joffrey Baratheon (Jack Gleeson), Daario Naharis (Michiel Huisman), Jorah Mormont (Iaian Glen), Barristan Selmy (Ian McElhinney), Arya Stark (Maisie Williams) Cersei Lannister (Lena Headey) en Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau)












Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.