search
Vin Diesel waarschijnlijk niet in 'The Inhumans'
Series / Nieuws

Vin Diesel waarschijnlijk niet in 'The Inhumans'

De acteurs was eerder zeer enthousiast.

Al jaren is het een publiekelijk geheim dat Vin Diesel graag de rol van Black Bolt wilt spelen in een verfilming van de Marvel strip The Inhumans. Lange tijd leek het erop dat deze Marvel groep een eigen film zou krijgen, maar afgelopen week werd duidelijk dat de serie een ambitieuze aanpak krijgt waarbij ABC, Marvel Entertainment en IMAX samenwerken. De vraag is nu of Diesel zo'n project ziet zitten.


De acteur is uiteraard al te horen in een Marvel film, namelijk als Groot in Guardians of the Galaxy. Regisseur James Gunn kent de acteur ondertussen en liet via een Q&A op Facebook weten dat hij het niet ziet gebeuren dat Diesel in de Inhumans-serie te zien is.

"The Inhumans wordt een tv-show. Tenzij Vin er financieel enorm op achteruit wil gaan en een tv-show wil maken lijkt het mij erg onwaarschijnlijk," aldus de regisseur van de twee Guardians of the Galaxy-films.

Uiteraard kan er nog van alles gebeuren, maar Gunn heeft duidelijk een punt. Eerder werd overigens aangegeven dat de serie visueel gezien overeenkomstig zal zijn met Hollywood-films, dus mogelijk liggen de salarissen ook een vergelijkbaar niveau. De serie krijgt in 2017 een IMAX-debuut en in totaal acht afleveringen welke op ABC worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen