search

Ons nieuws van maandag 21 november 2016

Netflix wil zes seizoenen 'The Crown'
Series / Nieuws

Netflix wil zes seizoenen 'The Crown'

Zolang de vraag naar de serie hoog blijft in ieder geval...

Het is nu twee weken na de première van The Crown, en Netflix is dusdanig tevreden met de kijkcijfers en recensies, dat de streaming-service nu al aangeeft dat ze zes seizoenen van de serie willen hebben. Mits de vraag naar nieuwe afleveringen hoog blijft natuurlijk. Ted Sarandos, contentbaas van Netflix, liet The Hollywood Reporter weten dat ze al hard werken aan het tweede seizoen en dat bedenker Peter Morgan de serie al vanaf het begin presenteerde in de vorm van een meerjarenplan. Aldus Sarandos:

"De opnames van het tweede seizoen zijn volop in gang. We zijn van plan om het leven van koningin Elizabeth te laten zien vanaf haar 29e tot nu. Elk seizoen zal pakweg een decennium omvatten. Het is natuurlijk gekkenwerk om nu al 60 uur tv te plannen, maar we willen deze zes seizoenen in de komende acht tot tien jaar realiseren."

Netflix besteedde ruim 100 miljoen dollar aan de eerste twee seizoenen van The Crown. De serie is sinds 4 november beschikbaar gesteld door de streaming-service.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Brett Gelman in seizoen 2 Stranger Things
Series / Nieuws

Brett Gelman in seizoen 2 Stranger Things

En hij krijgt meteen een cold case voorgeschoteld!

Netflix heeft de laatste tijd reeds heel wat inspanningen gedaan om zijn cast voor het tweede seizoen van de reeks Stranger Things meer glans te geven en is daar aardig in geslaagd. Het laatste nieuwe lid dat de cast vervoegt is de acteur en comedian Brett Gelman.

Gelman zal in de reeks de rol op zich nemen van Murray Bauman. Hij speelt een voormalig journalist die er zijn werk van heeft gemaakt om complottheorieën te ontrafelen. Hij werkt dan ook aan een zogenaamde cold case in Hawkins.

Gelman is niet de enige, nieuwe naam die aan de cast is toegevoegd, in tegendeel. Eerder raakte immers ook reeds bekend dat Sean Astin, Paul Reiser, Linnea Berthelsen, Sadie Sink evenals Dacre Montgomery hun opwachting zullen maken in het tweede seizoen van de serie.

Ben jij ook zo benieuwd naar het tweede seizoen van Stranger Things en naar de rol van Brett Gelman?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vin Diesel waarschijnlijk niet in 'The Inhumans'
Series / Nieuws

Vin Diesel waarschijnlijk niet in 'The Inhumans'

De acteurs was eerder zeer enthousiast.

Al jaren is het een publiekelijk geheim dat Vin Diesel graag de rol van Black Bolt wilt spelen in een verfilming van de Marvel strip The Inhumans. Lange tijd leek het erop dat deze Marvel groep een eigen film zou krijgen, maar afgelopen week werd duidelijk dat de serie een ambitieuze aanpak krijgt waarbij ABC, Marvel Entertainment en IMAX samenwerken. De vraag is nu of Diesel zo'n project ziet zitten.

De acteur is uiteraard al te horen in een Marvel film, namelijk als Groot in Guardians of the Galaxy. Regisseur James Gunn kent de acteur ondertussen en liet via een Q&A op Facebook weten dat hij het niet ziet gebeuren dat Diesel in de Inhumans-serie te zien is.

"The Inhumans wordt een tv-show. Tenzij Vin er financieel enorm op achteruit wil gaan en een tv-show wil maken lijkt het mij erg onwaarschijnlijk," aldus de regisseur van de twee Guardians of the Galaxy-films.

Uiteraard kan er nog van alles gebeuren, maar Gunn heeft duidelijk een punt. Eerder werd overigens aangegeven dat de serie visueel gezien overeenkomstig zal zijn met Hollywood-films, dus mogelijk liggen de salarissen ook een vergelijkbaar niveau. De serie krijgt in 2017 een IMAX-debuut en in totaal acht afleveringen welke op ABC worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster en featurette 'Homeland' Seizoen 6
Series / Video/clip/featurette

Poster en featurette 'Homeland' Seizoen 6

Een kijkje achter de schermen!



Begin volgend jaar gaat het zesde seizoen van de hitserie Homeland van start. Hieronder zie je een nieuw affiche en bovenaan trof je al een aardige featurette. De eerste toont ons hoofdrolspeler Claire Danes en de video neemt ons mee achter de schermen bij het nieuwe seizoen.

In de nieuwe Homeland reist Carrie (Danes) ditmaal af naar New York, waar zij werkt voor een stichting die moslims in de Verenigde Staten probeert te helpen. Carrie komt waarschijnlijk oog in oog te staan met de oude bekende Peter Quinn, de rol van Rupert Friend.

Het nieuwe seizoen moet op wederom op Showtime debuteren, en wel op 15 januari. Naar verwachting verschijnen er nog twee seizoenen na dit nieuwe seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen