search
Nieuwe serie Blinded by the Lights voor HBO
Series / Nieuws

Nieuwe serie Blinded by the Lights voor HBO

Ook de productie van het tweede seizoen van Wataha gaat van start.

HBO heeft bekend gemaakt dat het is begonnen met de productie van een nieuw drama genaamd Blinded by the Lights. Het drama zou op Poolse grond worden opgenomen net als die andere reeks Wataha. Van deze serie is momenteel het tweede seizoen in productie.


Blinded by the Lights zal zich afspelen in de Poolse stad Warschau en zal (vooralsnog) bestaan uit zes afleveringen van telkens één uur. De serie speelt zich af in de laatste zes dagen voor Kerstmis. In deze tijd plant de grootste cocaïne dealer van de Poolse hoofdstad een vakantie in Argentinië. De vakantieplannen krijgen echter een flinke deuk door een samenloop van omstandigheden.

Verantwoordelijk voor het nieuwe drama van HBO zijn onder meer Krzysztof Skonieczny (Hardkor Disco) en Jakub Zulczyk.

Inmiddels werd ook begonnen met de productie van het tweede seizoen van Wataha. Deze serie vertelt het verhaal van een speciale unit die wordt ingezet op de grens van Polen en Oekraïne in bergachtig gebied. Het eerste seizoen was meteen goed voor de beste kijkcijfers in de geschiedenis van HBO Polen. Ondertussen werd de reeks ook in Engeland uitgezonden waar het tevens kon rekenen op de nodige populariteit.

Aanbevolen artikelen