search
Melissa Benoist over DC's 'Heroes v Aliens'-vierluik
Series / Video/clip/featurette

Melissa Benoist over DC's 'Heroes v Aliens'-vierluik

Achter de schermen bij de grootste superhelden vierluik.



Vanavond trapt The CW de vierdelige crossover van de DC-superheldenseries Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow af. De eerste aflevering valt binnen de Supergirl-serie, heet Medusa en lijkt in eerste instantie te focussen op Supergirl. Hierboven een featurette waarin actrice Melissa Benoist spreekt over de ambitieuze vierluik.

In de reeks bundelt Benoists Kara/Supergirl de krachten met Arrow, The Flash en de helden van de Legends of Tomorrow. Ze moeten het opnemen tegen een buitenaards ras, The Dominators. Deze komt naar de wereld om de mensheid uit te roeien. De aliens zien de groeiende groep mensen met superkrachten als een bedreiging voor hun eigen voortbestaan.

Andere rollen zijn voor onder meer Stephen Amell als Oliver Queen/Green Arrow, Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Caity Lotz als Sara Lance/White Canary, Nick Zano als Nate Heywood/Steel, Maisie Richardson-Sellers als Amaya Jiwe/Vixen, Dominic Purcell als Mick Rory/Heat Wave, Brandon Routh als Ray Palmer/Atom, David Ramsey als John Diggle, Carlos Valdes als Cisco Ramon, Emily Bett Rickards als Felicity Smoak en Katie Cassidy als Laurel Lance.

De komende dagen volgen ook de andere afleveringen in de Heroes vs Aliens-reeks. Check ook de eerdere trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen