search

Ons nieuws van maandag 28 november 2016

Trailer voor laatste aflevering 'Westworld'
Series / Trailer

Trailer voor laatste aflevering 'Westworld'

Aan alles komt een einde.



Volgende week is het alweer tijd voor de laatste aflevering van HBO's sci-fi serie Westworld. De titel van de aflevering is 'The Bicameral Mind' en hierboven zie je de trailer 'New Narrative'.

De belangrijkste rollen in de serie zijn voor Anthony Hopkins, Ed Harris, James Marsden, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Evan Rachel Wood, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth en Clifton Collins, Jr.

De regie van de laatste aflevering van Westworld (IMDb = 9,1) lag in handen van Jonathan Nolan, samen met Lisa Joy de showrunner. De het verhaal is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973 van Michael Crichton.

Op 4 december debuteert de slotaflevering van seizoen 1 op HBO. Een tweede seizoen moet in 2018 verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie Blinded by the Lights voor HBO
Series / Nieuws

Nieuwe serie Blinded by the Lights voor HBO

Ook de productie van het tweede seizoen van Wataha gaat van start.

HBO heeft bekend gemaakt dat het is begonnen met de productie van een nieuw drama genaamd Blinded by the Lights. Het drama zou op Poolse grond worden opgenomen net als die andere reeks Wataha. Van deze serie is momenteel het tweede seizoen in productie.

Blinded by the Lights zal zich afspelen in de Poolse stad Warschau en zal (vooralsnog) bestaan uit zes afleveringen van telkens één uur. De serie speelt zich af in de laatste zes dagen voor Kerstmis. In deze tijd plant de grootste cocaïne dealer van de Poolse hoofdstad een vakantie in Argentinië. De vakantieplannen krijgen echter een flinke deuk door een samenloop van omstandigheden.

Verantwoordelijk voor het nieuwe drama van HBO zijn onder meer Krzysztof Skonieczny (Hardkor Disco) en Jakub Zulczyk.

Inmiddels werd ook begonnen met de productie van het tweede seizoen van Wataha. Deze serie vertelt het verhaal van een speciale unit die wordt ingezet op de grens van Polen en Oekraïne in bergachtig gebied. Het eerste seizoen was meteen goed voor de beste kijkcijfers in de geschiedenis van HBO Polen. Ondertussen werd de reeks ook in Engeland uitgezonden waar het tevens kon rekenen op de nodige populariteit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Melissa Benoist over DC's 'Heroes v Aliens'-vierluik
Series / Video/clip/featurette

Melissa Benoist over DC's 'Heroes v Aliens'-vierluik

Achter de schermen bij de grootste superhelden vierluik.



Vanavond trapt The CW de vierdelige crossover van de DC-superheldenseries Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow af. De eerste aflevering valt binnen de Supergirl-serie, heet Medusa en lijkt in eerste instantie te focussen op Supergirl. Hierboven een featurette waarin actrice Melissa Benoist spreekt over de ambitieuze vierluik.

In de reeks bundelt Benoists Kara/Supergirl de krachten met Arrow, The Flash en de helden van de Legends of Tomorrow. Ze moeten het opnemen tegen een buitenaards ras, The Dominators. Deze komt naar de wereld om de mensheid uit te roeien. De aliens zien de groeiende groep mensen met superkrachten als een bedreiging voor hun eigen voortbestaan.

Andere rollen zijn voor onder meer Stephen Amell als Oliver Queen/Green Arrow, Grant Gustin als Barry Allen/The Flash, Caity Lotz als Sara Lance/White Canary, Nick Zano als Nate Heywood/Steel, Maisie Richardson-Sellers als Amaya Jiwe/Vixen, Dominic Purcell als Mick Rory/Heat Wave, Brandon Routh als Ray Palmer/Atom, David Ramsey als John Diggle, Carlos Valdes als Cisco Ramon, Emily Bett Rickards als Felicity Smoak en Katie Cassidy als Laurel Lance.

De komende dagen volgen ook de andere afleveringen in de Heroes vs Aliens-reeks. Check ook de eerdere trailer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.