search
Larry Wilmore sluit deal met ABC Studios
Series / Nieuws

Larry Wilmore sluit deal met ABC Studios

...en dat amper drie maanden nadat The Nightly Show werd gecancelled.

Amper drie maanden nadat 'The Nightly Show' werd gecancelled duikt vandaag het nieuws op dat Larry Wilmore een overeenkomst heeft gesloten met ABC Studios. De overeenkomst met de studio die verantwoordelijk is voor onder meer 'Black-ish' zou gelden voor verschillende jaren.


De overeenkomst die Larry Wilmore heeft gesloten bestaat eigenlijk uit twee luiken. Het eerste luik heeft betrekking tot het ontwikkelen van materiaal voor diens eigen projecten terwijl het tweede luik betrekking heeft tot de supervisie van andere ABC Studios uitgaves.

Het nieuws komt misschien niet helemaal onverwacht. De serie Black-ish waarvan eerder in dit artikel reeds sprake was kwam immers reeds verder uit een samenwerking tussen ABC Studios en Wilmore. Wilmore werd aangesteld als showrunner voor de reeks die hij ontwikkelde samen met Kenya Barris. Wilmore is sowieso niet aan zijn proefstuk toe. Recent nog was hij met name eveneens betrokken bij de productie van de HBO serie Insecure die met zekerheid een tweede seizoen krijgt.

Ben jij benieuwd wat de samenwerking tussen ABC Studios en Wilmore nog verder voor moois met zich mee zal brengen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen