Drie Klingons gecast in 'Star Trek: Discovery'

Gaan de Klingons samenwerken met de bemanning van de Discovery?

Jim Pedd, 14-12-2016 10:04

CBS heeft een hele reeks casten onthuld van Star Trek: Discovery. De nieuwe castleden voegen zich bij actrice Michelle Yeoh, die als eerste gecast werd in de serie. Het gaat om de volgende acteurs en rollen:
Chris Obi speelt de rol van T'Kuvma, een leider die de uiteenlopende Klingon-huizen wil verenigen. Shazad Latif is Kol, een protegé van T'Kuvma en een Klingon Commanding Officer. Tot slot hebben de makers nog Mary Chieffo gecast als L'Rell, de Battle Deck Commander van een Klingon-schip.

De drie voegen zich bij acteurs Michelle Yeoh, die de rol van Captain Georgiou speelt, baas van het schip de Shenzhou; Doug Jones als Lt. Saru (een Starfleet Science Officer) en Anthony Rapp als Lt. Stames (een kenner van paddenstoelen in de ruimte) en lid van de bemanning van het schip de Discovery.

Er is nog geen actrice gevonden voor de hoofdpersoon van de nieuwe Star Trek-serie, een vrouwelijke luitenant. Vermoedelijk wordt het personage wel snel gecast, want de opnames gaan begin volgende maand van start. In mei 2017 moet de serie in première gaan op Netflix en CBS.

Bron: EW

Lees meer over: Star Trek Discovery, Klingon, Cast, CBS, Netflix, Chris Obi, Shazad Latif, Mary Chieffo

Populair nieuws