search
Producent ontkent geruchten einde 'Sherlock'
Series / Nieuws

Producent ontkent geruchten einde 'Sherlock'

Benedict Cumberbatch zou verkeerd geciteerd zijn.

Er zijn drie jaar verstreken sinds we een compleet seizoen van BBC-serie Sherlock hebben gezien. Het vierde seizoen gaat komende maand in première en zou volgens een recent gerucht het laatste worden. Volgens acteur Benedict Cumberbatch zou het voelen als "het einde van een era". Maar dat blijkt anders te liggen. Producent en bedenker Steven Moffat stelt tegenover Entertainment Weekly dat Cumberbatch verkeerd geciteerd is.


"Het is de moeite waard om dit te zeggen, omdat het vermoeiend begint te worden voor ons allemaal. Het is niet wat Benedict gezegd heeft. Dat is wat iemand van zijn woorden gemaakt heeft. Het lijkt tegenwoordig onmogelijk om niet verkeerd geciteerd te worden. Hij was heel specifiek over zijn wens om meer te blijven maken. Maar vertelde dat het moeilijk is om ons allemaal bij elkaar te krijgen. En dat we de kwaliteit hoog willen houden. We hebben dit seizoen zelfs nog niet gezien. Dus we weten het niet. We hebben nog niet bij elkaar gezeten met de intentie om wat dan ook te doen. Maar we weten zeker dat het nog niet voorbij is. Het is een feit dat Benedict dat niet gezegd heeft."

Het heeft er dan ook alle schijn van dat de serie op onregelmatige basis blijft terugkeren. Tegelijk heet de laatste aflevering van het vierde seizoen The FInal Problem. Dus zou het dan toch tot een einde komen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen