search
NBC komt met 'Single White Female' serie
Series / Nieuws

NBC komt met 'Single White Female' serie

San Francisco en niet New York wordt het decor voor de reeks.

NBC heeft bekend gemaakt dat het een serie in ontwikkeling heeft die is gebaseerd op de film 'Single White Female' die in 1992 werd gelanceerd. De hoofdrolspelers in deze film waren Bridget Fonda en Jennifer Jason Leigh. Het drama wordt bij NBC omschreven als een 'modern-day reboot' van de cult-klassieker die werd geschreven door Don Roos.


De NBC serie zal evenwel enkele structurele verschillen kennen in vergelijking met de film. Daar waar de film zich bijvoorbeeld afspeelde in New York is voor de serie gekozen voor het decor van San Francisco. Ondanks het feit dat er momenteel nog niets bekend is over de cast van de reeks weten we wel dat Eric Garcia verantwoordelijk is voor het schrijven van het script. Bovendien zal hij eveneens fungeren als executive producer.

Reboots blijken dit jaar misschien wel meer dan ooit terug bijzonder populair te zijn. Buiten Single White Female werden eerder dit jaar immers nog heel wat film reboots aangekondigd, waaronder Sneakers (eveneens NBC). Enkele andere reboots die werden aangekondigd zijn Car Wash (ABC), Enemy of the State (ABC), War of the Worlds (MTV), The Lost Boys (CW) en The Departed (Amazon).

Kijk jij uit naar de serie reboot van Single White Female?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen