search

Ons nieuws van maandag 19 december 2016

'Mr. Robot'-bedenker Sam Esmail maakt miniserie 'Metropolis'
Series / Nieuws

'Mr. Robot'-bedenker Sam Esmail maakt miniserie 'Metropolis'

Gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van Fritz Lang uit 1927.

Mr. Robot-bedenker Sam Esmail werkt momenteel aan een miniserie gebaseerd op Fritz Langs iconische scifi-film Metropolis uit 1927 voor Universal Cable Productions. De productie zal echter niet goedkoop zijn; Universal wil zo'n 10 miljoen dollar per aflevering besteden.

Metropolis is in de vroegste fase van ontwikkeling en zal pas over twee a drie jaar worden uitgezonden. Waarschijnlijk dus pas na de vier of vijf seizoenen die Esmail gepland heeft voor Mr. Robot (momenteel wordt er hard gewerkt aan het derde seizoen). Het is nog onduidelijk welke rol Esmail precies zal hebben achter de schermen, maar naar verwachting zal hij nauw betrokken zijn bij alle aspecten van de serie.

De tv-versie van Metropolis zal zich afspelen in een toekomstige samenleving waarin rijke industrialisten een enorme stad regeren vanuit gigantische torens. Dit terwijl de lagere klasse het moet met een minder aantrekkelijke omgeving onder de grond, waar zij zich letterlijk kapot werken. De serie richt zich op twee geliefden, die zich aan beide kanten van het spectrum bevinden en samen een manier moeten verzinnen om het corrupte systeem plat te leggen.

Grote namen zouden al interesse hebben getoond om rollen te spelen in de miniserie. In 2017 zal het project worden aangeboden aan verschillende netwerken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Charlie Hunnam open voor cameo in 'Mayans'
Series / Nieuws

Charlie Hunnam open voor cameo in 'Mayans'

Maar kan dat wel?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

We waarschuwen je alvast voor spoilers. Dus lees vooral niet verder als je het einde van FX-serie Sons of Anarchy nog niet gezien hebt.

TV-zender FX heeft onlangs spin-off Mayans van Kurt Sutter groen licht gegeven. Toch vragen velen zich af of acteur Charlie Hunnam terug zou willen keren. Dat blijkt zo te zijn, maar er is een kleine complicatie. TMZ vroeg de acteur hiernaar.

"Kijk, als ze me bellen, als ze bijvoorbeeld een droomscène willen maken, dan doe ik het graag. Ik doe alles voor Jax, ik hou van die kerel, maar ik geloof dat ik dood ben." Dat blijkt ook wel uit de synopsis voor de spin-off:

"Mayans MC speelt zich af in een wereld na Jax Teller, waarin EZ Reyes, een prospect in de Mayan MC club op de grens van Mexico, worstelt met zijn verlangen naar wraak op het kartel, en zijn verlangen naar respect van de vrouw van wie hij houdt."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The 100' seizoen 4
Series / Trailer

Trailer 'The 100' seizoen 4

Begin volgend jaar op The CW.The CW heeft de eerste trailer onthuld voor het vierde seizoen van The 100, de post-apocalyptische dramaserie gebaseerd op de boekenreeks van schrijfster Kass Morgan. De uitvoerend producenten zijn Jason Rothenberg en Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries).

In The 100, welke draait om overlevenden van een nucleaire oorlog en de onderlinge strijd te overleven. Een aantal van de belangrijke rollen zijn voor Eliza Taylor als Clarke Griffin, Bobby Morley als Bellamy Blake, Marie Avgeropoulos als Octavia Blake, Paige Turco als Dr. Abigail Griffin, Devon Bostick als Jasper Jordan en Christopher Larkin als Monty Green.

Op 1 februari start The CW met het uitzenden van het vierde seizoen van The 100.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Producent ontkent geruchten einde 'Sherlock'
Series / Nieuws

Producent ontkent geruchten einde 'Sherlock'

Benedict Cumberbatch zou verkeerd geciteerd zijn.

Er zijn drie jaar verstreken sinds we een compleet seizoen van BBC-serie Sherlock hebben gezien. Het vierde seizoen gaat komende maand in première en zou volgens een recent gerucht het laatste worden. Volgens acteur Benedict Cumberbatch zou het voelen als "het einde van een era". Maar dat blijkt anders te liggen. Producent en bedenker Steven Moffat stelt tegenover Entertainment Weekly dat Cumberbatch verkeerd geciteerd is.

"Het is de moeite waard om dit te zeggen, omdat het vermoeiend begint te worden voor ons allemaal. Het is niet wat Benedict gezegd heeft. Dat is wat iemand van zijn woorden gemaakt heeft. Het lijkt tegenwoordig onmogelijk om niet verkeerd geciteerd te worden. Hij was heel specifiek over zijn wens om meer te blijven maken. Maar vertelde dat het moeilijk is om ons allemaal bij elkaar te krijgen. En dat we de kwaliteit hoog willen houden. We hebben dit seizoen zelfs nog niet gezien. Dus we weten het niet. We hebben nog niet bij elkaar gezeten met de intentie om wat dan ook te doen. Maar we weten zeker dat het nog niet voorbij is. Het is een feit dat Benedict dat niet gezegd heeft."

Het heeft er dan ook alle schijn van dat de serie op onregelmatige basis blijft terugkeren. Tegelijk heet de laatste aflevering van het vierde seizoen The FInal Problem. Dus zou het dan toch tot een einde komen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NBC komt met 'Single White Female' serie
Series / Nieuws

NBC komt met 'Single White Female' serie

San Francisco en niet New York wordt het decor voor de reeks.

NBC heeft bekend gemaakt dat het een serie in ontwikkeling heeft die is gebaseerd op de film 'Single White Female' die in 1992 werd gelanceerd. De hoofdrolspelers in deze film waren Bridget Fonda en Jennifer Jason Leigh. Het drama wordt bij NBC omschreven als een 'modern-day reboot' van de cult-klassieker die werd geschreven door Don Roos.

De NBC serie zal evenwel enkele structurele verschillen kennen in vergelijking met de film. Daar waar de film zich bijvoorbeeld afspeelde in New York is voor de serie gekozen voor het decor van San Francisco. Ondanks het feit dat er momenteel nog niets bekend is over de cast van de reeks weten we wel dat Eric Garcia verantwoordelijk is voor het schrijven van het script. Bovendien zal hij eveneens fungeren als executive producer.

Reboots blijken dit jaar misschien wel meer dan ooit terug bijzonder populair te zijn. Buiten Single White Female werden eerder dit jaar immers nog heel wat film reboots aangekondigd, waaronder Sneakers (eveneens NBC). Enkele andere reboots die werden aangekondigd zijn Car Wash (ABC), Enemy of the State (ABC), War of the Worlds (MTV), The Lost Boys (CW) en The Departed (Amazon).

Kijk jij uit naar de serie reboot van Single White Female?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.