search
Eerste blik op laatste reeks 'The Leftovers'
Series / Foto's

Eerste blik op laatste reeks 'The Leftovers'

En Damon Lindelof vertelt over het laatste seizoen.

Het tweede seizoen van HBO-serie The Leftovers staat te boek als een van de beste seizoenen van een tv-serie op dat moment. Het seizoen eindigde met een climax die zou kunnen dienen als einde van de serie als geheel. Maar bedenker Damon Lindelof vond dat er nog best een seizoen bij kon, om het geheel iets netter af te ronden. Vandaag is de eerste foto vrijgegeven van het derde seizoen, die je bovenaan dit bericht kan vinden.


Op de foto zien we de personages Kevin (Justin Theroux) en Kevin Sr. (Scott Glenn) samen op het dak van Oz zitten. Details zijn er verder niet echt af te leiden uit het beeld, maar Lindelof besloot dat te compenseren door wat te onthullen tegenover Entertainment Weekly.

"Australië is geografisch gezien het einde van de wereld en onze serie draait op emotioneel vlak om het einde van de wereld. En er zit iets aan de Australische cinema, die oeroud, spiritueel is, waardoor het voelde als een passende plek om The Leftovers daar te laten eindigen."

Een antwoord op de vraag, wat er nou gebeurde aan het begin van de serie, wil Lindelof niet geven. Dat zal ook niet verteld worden aan het einde van de serie, daar draait het geheel niet om. "Het is een erg zorgvuldig proces, want je wil het publiek niet frustreren. […] We willen continu de balans vinden, met het vervullen van beloftes aan de ene kant en het vertellen van het verhaal aan de andere kant."

Vanaf april 2017 weer op televisie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen