search
Reden uitstel 'Westworld' seizoen 2 onthuld?
Series / Nieuws

Reden uitstel 'Westworld' seizoen 2 onthuld?

Waarom duurt het zo lang?

Het was niet gemakkelijk om HBO-serie Westworld gemaakt te krijgen. In augustus 2015 werden de eerste beelden vrijgegeven, waarop velen dachten dat de show snel zou beginnen. Maar de productie werd niet lang daarna stilgelegd en vervolgens duurde het tot afgelopen september tot de serie uitgezonden werd. De reden daarachter bleek te liggen in 't feit dat showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy meer tijd wilden besteden aan de ontwikkeling van de show.


Zo'n zelfde argument lijkt ten grondslag te liggen aan het huidige uitstel van het tweede seizoen. Want waar velen gedacht hadden dat de serie volgend jaar aan zijn tweede seizoen zou beginnen, blijkt dat pas in 2018 het geval te zijn. Dat komt volgens acteur Luke Hemsworth omdat de producenten het net zo goed willen maken als de eerste reeks.

"Ze proberen het zo goed mogelijk te maken. Ze willen niet zoals de vorige keer erin duiken en dan de hele tijd achter de feiten aan lopen. Dus het is de bedoeling te beginnen met een duidelijk plan, van A tot Z en met alles er tussenin "“ en in elk geval met eerste versies af."

Een datum is er nog niet voor de première van de eerste aflevering.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen