Kurt Sutter over mogelijke prequel 'Sons of Anarchy'

Hij heeft veel plannen voor de franchise.

Jim Pedd, 24-12-2016 15:13

Sons of Anarchy was een populaire serie op FX, die zeven jaar liep. De show was succesvol genoeg om een spin-off te krijgen in de vorm van Mayans MC. Showrunner en bedenker Kurt Sutter heeft nu een idee voor nog een serie. Die zou zich af gaan spelen tijdens de dagen van de First Nine, de negen mannen die de motorclub na terugkeer uit Vietnam oprichtten.
In een interview vertelde Sutter hoe hij kijkt naar de franchise. "We vinden wel een manier om misschien wat dieper in te gaan op John Tellers manuscript, mochten we het geluk hebben door te kunnen gaan. En wat ik zou doen, maar niet direct, is dat gebruiken als lanceerpunt voor een prequel. Die voor mij dan iets eenmaligs zou vormen, misschien tien afleveringen, dus geen traditionele serie. En of we dat doen tussen seizoenen van Mayans weet ik niet zeker, maar het zou kunnen gebeuren. Ik denk dat het in Vietnam zou beginnen met John Teller en Piney Winston en zou laten zien hoe zij terugkeren naar Amerika. Idealiter zou in elke aflevering een nieuw lid zich bij de club voegen" En op dat punt kan Gemma zich bij hen voegen, net voordat Jax geboren wordt."

Eerst is het echter de beurt aan Mayans MC, een spin-off die zich na de gebeurtenissen in Sons of Anarchy af zal spelen.

Bron: Tom Arnold Show

Lees meer over: Sons of Anarchy, Mayans MC, First Nine, Kurt Sutter, Serie, Franchise, Spinoff, Prequel, FX

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix