Ontmoet schurkachtige Toby Jones in 'Sherlock'-promo

Schurkachtige Toby Jones in promo Sherlock

De grootste uitdaging voor Sherlock Holmes tot nu toe.

Jim Pedd, 2 januari 2017 om 10:38


Gisteren keerde BBC-hitserie Sherlock terug met aflevering The Six Thatchers. Volgend weekend is het de beurt aan aflevering twee, The Lying Detective, waarvan we al een synopsis hadden en nu ook een promo is. Die promo onthult de schurkachtige Culverton Smith, een rol van Toby Jones die omschreven wordt als de meest ongrijpbare tegenstander van Sherlock ooit.

De synopsis luidt als volgt:
In deze door Steven Moffat geschreven aflevering, krijgt Sherlock (Benedict Cumberbatch) te maken met wellicht de meest gevreesde vijand uit zijn lange carrière: de machtige en schijnbaar ongrijpbare Culterton Smith, een man met een zeer duister geheim.

Dat geheim zal vermoedelijk iets te maken hebben met het personage van Amanda Abbington, wier lot en verleden afgelopen avond onthuld werden. Op 8 januari op de BBC te zien, om tien uur Nederlandse tijd. De serie is zowel op BBC One te kijken, als op BBC First (met Nederlandse ondertiteling).

Lees meer over: Sherlock, The Lying Detective, Benedict Cumberbatch, Toby Jones, Toby Jones, Amanda Abbington, BBC, Martin Freeman

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws