bb

Golden Girls streaming rechten voor Hulu

Golden Girls streaming rechten voor Hulu

Geoffrey Ketels, 9 januari 2017 om 10:19

Hulu heeft bekend gemaakt dat het, het aanbod van haar streaming service aanzienlijk heeft uitgebreid. In eerste instantie wist het streaming platform de rechten te verwerven van de serie Golden Girls. In een reactie liet Hulu het volgende optekenen;

"Het is de eerste keer dat één van de populairste sitcoms aller tijden in haar totaliteit beschikbaar is op Hulu. We zijn hier dan ook bijzonder enthousiast over".

Wie Golden Girls via Hulu wil bekijken moet wel nog even geduld hebben. De serie wordt immers pas beschikbaar gesteld vanaf 13 februari.

Bovenstaande is lang niet het enige nieuws waar Hulu mee uitpakt. Er zijn immers nog heel wat andere series die hun opwachting zullen maken. Denk hierbij maar eens aan de drama's Body of Proof evenals Desperate Housewives en Private Practice. Mooie namen en dan moet misschien wel de mooiste bekendmaking nog komen.

Hulu heeft namelijk eveneens bekend gemaakt dat het de exclusieve rechten heeft weten te verwerven voor de ABC serie Black-ish. De eerste twee seizoenen zullen dan ook via het streaming platform te bekijken zijn.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Hulu, Golden Girls, serie

Populair nieuws