bb

Geen connectie 'Charmed'-revival en origineel

Geen connectie Charmed-revival en origineel

Jim Pedd, 9 januari 2017 om 12:36

De Amerikaanse zender The CW werkt op dit moment aan een reboot van de serie Charmed (1998-2006). De show gaat voorlopig geen band krijgen met de oorspronkelijke CW-serie, maar wordt een “op zichzelf staande” serie. “Er is wel het element van de ‘power of three’, maar de serie staat geheel op zichzelf”, stelt Mark Pedowitz, voorzitter van The CW.

Om die reden speelt de serie zich dan ook vier decennia voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke serie af. Centraal staan drie heksen die samengebracht worden om het kwaad te bestrijden in een klein stadje in New England. Dat in tegenstelling tot de oorspronkelijke serie, die draaide om zussen die gezamenlijk in het hedendaagse San Francisco vochten tegen het kwaad.

Omschrijvingen van de drie hoofdrolspeelsters zijn er ook al:

Tina: Afrikaans-Amerikaanse heks. Zij is heel slim en ligt een dissertatie van een PhD af. Ze kan soms wat teruggetrokken zijn en afwijzend zijn naar andere mensen, maar pikt alles snel op en weet ook meteen wat ze aan iemand heeft.

Paige: Kaukasisch. Vrolijk, en net zo all-American als de appeltaart die ze maar al te graag aan haar nog-te-vinden man wil geven als ze trouwt. Haar levensdoel is het trouwen met een rijke dokter en huisvrouw te worden.

Annie: Kaukasisch. Intens, slim en makkelijk boos te maken. Ze ziet er neutraal uit, maar haar outfit maakt haar niets uit. Zo neutraal is ze dan wel. Onder haar harde uiterlijk rust een fragiele meid, een dame die lief wil hebben en geliefd wil zijn.

Bron: TVLine

Lees meer over: Charmed, The CW, Serie, Reboot, Mark Pedowitz

Informatie over de serie: Charmed

Populair nieuws