bb

The CW gunt al zijn DC-series nieuwe seizoenen

The CW gunt al zijn DC-series nieuwe seizoenen

Jim Pedd, 9 januari 2017 om 14:41

The CW geeft nieuwe seizoenen aan al zijn superheldenseries. De aankondiging werd vandaag gemaakt tijdens de sessie van The CW bij de Television Critics Association Press Tour in Pasadena door Mark Pedowitz, de grote baas van de zender.

Met de vernieuwing weten we dat Arrow een zesde seizoen krijgt, The Flash een vierde, [url=https://www.serietotaal.nl/820/legends-of-tomorrow]Legends of Tomorrow[/url2] een derde en Supergirl ook een derde. Daarnaast waren er andere vernieuwingen, van de series Crazy Ex-Girlfriend (seizoen 3), Jane the Virgin (seizoen 4) en Supernatural (seizoen 13).

Dat de superheldenseries terugkeren is geen verrassing. De vier series hebben afgelopen jaar iets aan kijkers ingeleverd in de nieuwe seizoenen, maar zijn nog altijd het belangrijkste verkoopargument van het platform en trekken veel mensen.

Verder vertelde Pedowitz nog het volgende: “De afgelopen seizoenen heeft The CW een schema vol sterke presteerders opgebouwd, van onze DC-superhelden tot goed ontvangen komedies en sci-fi drama’s. Het snel verlengen van deze zeven series staat de producenten toe plannen te maken voor het volgende seizoen en geeft ze de kans een solide basis te bouwen voor het volgende seizoen.”

Bron: Serietotaal

Lees meer over: The CW, Televisie, DC, Vernieuwd, Mark Pedowitz, Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Crazy Ex Girlfriend, Jane the Virgin, Supernatural

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws