search
'Twin Peaks' revival krijgt premièredatum
Series / Nieuws

'Twin Peaks' revival krijgt premièredatum

Vanaf wanneer zijn de 18 afleveringen te zien?

Begin je maar vast voor te bereiden. Eindelijk heeft Showtime onthuld wanneer de Twin Peaks revival te zien is. Op 21 mei zijn alle 18 afleveringen te zien van de serie. Afgezien daarvan zijn er nog wat kleine details over de terugkeer van de vrij bizarre serie uit de jaren negentig.


Het blijkt een eenmalig ding te zijn, met gesloten verhaal. Volgens Showtime-baas David Nevins draait het seizoen om "de odyssee van Agent Cooper terug naar Twin Peaks" en vertelt het een "emotioneel verhaal". Andere details zijn er niet gegeven over het verhaal van het seizoen.

Vermoedelijk krijgen we ook geen traditionele trailer. Nevins liet namelijk weten dat de David Lynch-serie waarschijnlijk enkel een reeks teasers met een bepaald thema krijgt en dus geen trailer met beelden van de show.

De eerste reeks volgde FBI Special Agent Dale Cooper (Kyle McaLachlan), die de opmerkelijke moord op een homecoming queen in het slaperige stadje Twin Peaks onderzocht. In de revival keren niet alleen oude bekenden als MacLachlan, Sherilyn Fenn, Mädchen Amick, Sheryl Lee en David Duchovny terug, maar is er ook een hele grote hoeveelheid nieuwe gezichten, waaronder Michael Cera, Richard Chamberlain, Trent Reznor en Jessica Szohr.

Aanbevolen artikelen