search
Trailer 'Urban Myths' met Joseph Fiennes als Michael Jackson maakt veel los
Series / Trailer

Trailer 'Urban Myths' met Joseph Fiennes als Michael Jackson maakt veel los

Paris Jackson voorkomt uitzending.



Hierboven zie je de trailer van de nieuwe Britse komedieserie Urban Myths van de zender Sky. Deze verscheen een paar dagen geleden online. Het onderwerp van de daarop verschenen kritiek: acteur Joseph Fiennes (Flashforward) speelt in de serie Michael Jackson en niet iedereen is hier gecharmeerd van. De kritiek van Jacksons 18-jarige dochter Paris Jackson heeft er zelfs toe geleid dat de specifieke aflevering is geschrapt.

"Ik vind dit verschrikkelijk beledigend en ik denk met mij heel veel anderen ook. Het bezorgt mij oprecht kotsneigingen", aldus Paris Jackson over de beelden waarin haar in 2009 overleden vader wordt geportretteerd door Fiennes. Ook personen als Elizabeth Taylor, Adolf Hitler en Marlon Brando moesten in de satire te zien zijn.



De reactie van Sky op het kritiek van Paris: "We hebben besloten de aflevering met Elizabeth, Michael en Marlon niet uit te zenden nadat de directe familie van Michael Jackson zorgen uitte. We wilden een grappige, lichte blik werpen op verhalen en hebben nooit de intentie gehad iemand te beledigen. Joseph Fiennes staat volledig achter onze beslissing."

Urban Myths is vanaf 19 januari te zien op Sky.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen