Sentinels in 'X-Men'-serie

Sentinels in 'X-Men'-serie

En zijn er cameo's van filmpersonages mogelijk in de show van Fox?

Jim Pedd, 17 januari 2017 om 15:51

De Sentinels zijn terug! De schurkachtige robots speelden al een rol in Bryan Singers X-Men-film Days of Future Past en gaan nu ook op televisie een rol spelen. Tegenover IGN onthulde producent Lauren Shuler Donner dat de robots in de serie van Fox te zien zullen zijn. Ze ging ook in op de manier waarop de series (de titelloze show van Fox en Legion) met de films verbonden zijn.
“De serie van Matt [Nix] is veel meer onderdeel van een wereld waarin er mutanten zijn, die gehaat worden en er Sentinels zijn. Maar het verschilt van wat we tot nu toe gezien hebben. Je zal het gevoel hebben dat je kijkt naar de X-Men wereld,” vertelde Donner.

“Met Legion zitten we in een eigen universum. Dat geeft Noah [Hawley] de vrijheid te doen wat hij wil. Maar omdat we spelen met veel verhaallijnen en delen van een reboot voorzien hebben, hadden we het gevoel dat we dit wel aan de fans konden geven en hopen dat ze het zouden accepteren.”

En: “het filmuniversum maakt zich geen zorgen om Legion, eigenlijk zelfs helemaal niet om de tv-werelden. Ze zullen doorgaan op de manier zoals ze dat nu doen en gedaan hebben, en worden natuurlijk ook geweldig. Ik kan vooral zeggen dat de series nieuw en anders zijn.”

Zijn er dan cameo’s mogelijk van X-Men-filmhelden in de serie van Fox? “Dat hangt er vanaf. De films staan voorop, omdat die wereld al vaat ligt. Het zijn onze personages, dus we beslissen eerst in de films waar we heen gaan en als er personages zijn die we niet gebruiken, kunnen ze in de series verschijnen.”

Legion gaat volgende maand al van start op het Amerikaanse FX. De serie van Fox zou nog in ontwikkeling zijn en mogelijk eind dit jaar op televisie verschijnen.

Bron: IGN

Lees meer over: X Men, Sentinels, Lauren Shuler Donner, Producent, Caemo, Film, Fox

Populair nieuws