Shyamalan wil aflevering 'Stranger Things' regisseren

Maar gaat dat ook lukken?

Jim Pedd, 19-01-2017 12:26

Stranger Things-bedenkers Matt en Ross Duffer begonnen oorspronkelijk met M. Night Shyamalan-serie Wayward Pines. Daarvoor regisseerden ze een paar afleveringen en nu hoopt Shyamalan dat ze de gunst terug willen doen. Shyamalan wil graag een aflevering van de serie maken. Maar is het al te laat?
"De jongens die Stranger Things maken, maakten ook Wayward Pines voor mij. Ze waren bij mij thuis en ik zie ze, 'Nou, nu mogen jullie mij inhuren jongens!'" aldus Shyamalan tijdens een interview met Digital Spy.

Het eerste seizoen werd geregisseerd door de Duffers en Shawn Levy. Het tweede seizoen heeft ook al een aantal regisseurs: Matt en Ross Duffer regisseren de eerste twee afleveringen en Levy de volgende twee. De rest van de afleveringen wordt geregisseerd door andere regisseurs, van wie de namen nog niet bekend zijn.

Maar het lijkt erop dat Shyamalan daar niet tussen zal zitten, aangezien de opnames afgelopen december van start gingen en later deze maand afgerond worden. Wellicht dat hij wel een aflevering in een eventueel derde seizoen zal maken"

Bron: Digital Spy

Lees meer over: Stranger Things, M Night Shyamalan, Netflix, Ross Duffer, Matt Duffer

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in