NBC maakt revival 'Will & Grace' nu officieel

NBC maakt revival Will & Grace nu officieel

Tien afleveringen komen er!

Jim Pedd, 20 januari 2017 om 10:03

Een verrassing zal het niet zijn, aangezien Debra Messing al een bericht naar buiten bracht, maar nu is het wel officieel. NBC brengt de serie Will and Grace terug met een tien afleveringen tellend seizoen. Daarvoor keren de belangrijkste castleden terug, naast Messing zien we ook Eric McCormack, Megan Mullally en Sean Hayes weer.
Ook bedenkers Max Mutchnik en David Kohan en regisseur James Burrows gaan aan de slag met de revival. NBC in zijn aankondiging: “We zijn blij dat een van de slimste, leukste en invloedrijkste komedies in de geschiedenis van NBC terugkomt. Deze baanbrekende serie voor alles van homorechten tot sociaal en politiek commentaar – allemaal vermomd als een echte popserie – keert terug naar waar het hoort.”

Afgelopen oktober begonnen de onderhandelingen voor een revival van de serie, die nu dus rond zijn. De revival zou in het 2017/18 seizoen te zien moeten zijn, maar een precieze datum is er nog niet.

Lees meer over: NBC, Will and Grace, Revival, Erick McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayers, Max Mutchnik, David Kohan, James Burrows

Informatie over de serie: Will & Grace

Populair nieuws