'The Godfather' krijgt mogelijk tv-serie, mét Marlon Brando

'The Godfather' krijgt eigen tv-serie

De legendarische acteur wordt desnoods tot leven gewekt via visual effects.

Bram de Groot, 1 april 2014 14:51

De zender NBC heeft laten weten werk te willen maken van een tv-serie rond The Godfather. De Amerikaanse tv-zender, die in het verleden de filmserie al als tv-serie uitzond, wil - uiteraard - aan de slag gaan met een compleet nieuwe cast. Het idee bestaat om de oude cast, waaronder Al Pacino en en zelfs wijlen Marlon Brando, terug te laten keren in cameo's.
"We denken al een aantal jaar aan een tv-serie die zich vastbijt in het gedachtegoed van de legendarische The Godfather-films," aldus NBC topman Bob Wright. "We willen een jonge cast werven, maar Marlon Brando is The Godfather. Een tv-serie rond The Godfather zonder Brando is daarom ondenkbaar. We kijken nu of we hem kunnen laten terugkeren via bestaande beelden of mogelijk via korte scènes met visuele effecten."

Ook liet Wright weten dat NBC reeds contact heeft gelegd met Pacino. "Uiteraard zou het fantastisch zijn als Al Pacino meewerkt. Een kleine cameo zou al voldoende zijn. We zijn in onderhandeling."

NBC zegt de serie in te plannen voor het tv-seizoen van 2016 en wil er waarschijnlijk een mini-serie van maken. Vooralsnog lijkt dit slechts een vroeg idee, aangezien we ook nog steeds wachten op de tv-serie Goodfellas.

Bron: NBC

Lees meer over: the godfather, serie, 2016, nbc, al pacino, marlon brando, cgi, visual effects, remake, mini serie

Populair nieuws