Fox bestelt pilot 'X-Men' serie van Bryan Singer

Fox bestelt pilot 'X-Men' serie

De show speelt zich af in het filmuniversum.

Jim Pedd, 25 januari 2017 om 20:30

Er is nog steeds weinig bekend over de X-Men serie waar zender FOX aan werkt, maar we zijn weer een stapje dichterbij een onthulling van die plannen. Nu is er namelijk een echte pilot besteld voor de serie van showrunner en bedenker Matt Nix.
Naar het schijnt draait de serie om “twee menselijke ouders, die erachter komen dat hun kinderen mutanten zijn, en gedwongen op de vlucht moeten slaan voor een vijandelijke regering, en zich bij een ondergronds netwerk van mutanten voegen om te overleven.”

De serie zou zich afspelen in hetzelfde universum als de films, en een rolletje hebben voor de Sentinels. Nix betwijfelde wel of er ooit interactie tussen film- en seriepersonages zou zijn. “Het erkent wel de gebeurtenissen in de films,” vertelde hij, maar de kans op een crossover schatte hij klein in.

Overigens kunnen we ook melden dat Bryan Singer, regisseur van meerdere films in de franchise, de pilot gaat maken voor Fox. Dat is dus goed nieuws voor de liefhebber van films als X-Men, X-Men 2, Days of Future Past en Apocalypse.

Lees meer over: X Men, Sentinels, Lauren Shuler Donner, Producent, Caemo, Film, Fox

Populair nieuws