search
Bryan Singer regisseert pilot 'X-Men' tv-serie
Series / Nieuws

Bryan Singer regisseert pilot 'X-Men' tv-serie

Grote naam voor de nieuwe superheldenserie.

FOX heeft niemand minder dan Bryan Singer bereid gevonden om de pilot te regisseren van de reeds aangekondigde X-Men tv-serie. Singer heeft uiteraard flinke roots in de X-Men franchise. Hij regisseerde vier films en is als producent betrokken.


Singer is verantwoordelijk voor de twee eerste en twee laatste delen in de franchise, respectievelijk X-Men (2000), X2: X-Men United (2003), X-Men: Days of Future Past (2014) en X-Men: Apocalypse (2016). Overigens is Singer ook geen onbekende met tv-klussen. Zo regisseerde hij de twee eerste afleveringen van House, M.D. en was hij de man achter de pilot van Battle Creek.

Naast dat Singer de eerste aflevering van de X-Men tv-serie regisseert, is hij ook uitvoerend producent, samen met Jim Chory, Simon Kinberg, Jeph Loeb en Lauren Shuler Donner. Het verhaal komt uit het brein van tevens uitvoerend producent Matt Nix.

De serie heeft nog geen titel en focust zich op twee gewone ouders die er achter komen dat hun kinderen mutantenkrachten hebben. De familie slaat op de vlucht voor de overheid en sluit aan bij ondergronds netwerk van mutanten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen