search
Onthullende nieuwe trailer 'Iron Fist'
Series / Trailer

Onthullende nieuwe trailer 'Iron Fist'

Zie Danny Rand meteen in actie!



Zomaar op blote voeten een megakantoor binnenwandelen, omdat het toevallig je bedrijf is, is niet zo'n goed idee. Dat blijkt wel uit de officiële trailer voor Marvel/Netflix-serie Iron Fist, die zojuist is vrijgegeven. Hierin wordt niet alleen meer context gegeven over het verhaal, maar ook over de oorsprong van superheld Danny Rand (Finn Jones).

In Iron Fist keert multimiljardair Danny Rand terug naar New York, nadat hij als kind bij een vliegtuigcrash betrokken was. Hij probeert nu weer een band op te bouwen met zijn verleden en het nalatenschap van zijn ouders, en neemt het tegelijk op tegen criminele elementen binnen New York.

Vanaf 17 maart zullen alle dertien afleveringen meteen te streamen zijn. Het is de laatste serie die Netflix en Marvel maken rond een individuele held, daarna volgt The Defenders, waarin Iron Fist samen gaat werken met Daredevil, Luke Cage en Jessica Jones. Later komen er niet alleen nieuwe seizoenen voor al hun soloseries, maar is er ook een spin-off voor Jon Bernthals The Punisher.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen