Eerste plotdetails 'Stranger Things' s2!

Eerste plotdetails 'Stranger Things' s2!

En bekijk wat nieuw beeldmateriaal.

Jim Pedd, 11 februari 2017 13:00

De première van de eerste trailer voor het tweede seizoen van Netflix-hit Stranger Things gaf ons alvast iets om naar uit te kijken. Maar we zullen alsnog moeten wachten tot oktober voordat de nieuwe afleveringen te zien zijn. Gelukkig kunnen we ons in de tussentijd vermaken met foto’s en wat nieuwe informatie, dankzij het nieuwe nummer van Entertainment Weekly. Onder deze foto’s vertellen we je meer over het verhaal van dit tweede seizoen, dus alleen verder lezen op eigen risico.

EW weet te vertellen dat het tweede seizoen inderdaad een jaar na de finale van de eerste reeks verder gaat. Will heeft nog altijd visioenen en ervaart nog steeds de gevolgen van zijn tijd in het Upside-Down. Zijn moeder Joyce heeft een relatie met Bob (Sean Astin), een voormalig klasgenoot. En dan is er nog Hopper, die probeert alle gebeurtenissen van het jaar daarvoor geheim te houden.

Twee nieuwelingen brengen die plannen echter in de problemen. “De dynamiek in Hawkins wordt flink verstoord door de komst van een broer-zus duo, Billy (Dacre Montgomory) en Max (Sadie Sink). Max wordt vrienden met de jongens (en trekt de romantische aandacht van Lucas en Dustin), maar Billy niet bepaald.” Het lijkt erop dat Billy een echte schurk wordt, gezien de woorden van Matt Duffer: “Stephen King heeft altijd fantastische menselijke schurken. Het kwaad in de echte wereld is vaak ent zo slecht, of nog slechter dan dat van bovennatuurlijke oorsprong, dus we wilden zo’n personage introduceren.”

Tot slot is er nog Paul Reisers Dr. Owens, die de poort naar het Upside-Down onderzoekt. Dustin krijgt daar onder meer een beestje uit, waaremee hij een band mag opbouwen.

Bron: EW

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws