Fox gunt 'Lucifer' derde seizoen

Fox gunt Lucifer derde seizoen

De duivel mag meer politie-onderzoeken uitvoeren.

Jim Pedd, 16 februari 2017 08:00

Fox heeft zijn DC-serie Lucifer een derde seizoen gegeven. Dat zal in het seizoen van 2017-18 te zien zijn. De dramaserie heeft een hoofdrol voor Tom Ellis, die de rol van de duivel speelt. Die komt naar de aarde en wordt daar politieagent. De serie doet het goed bij het Amerikaanse publiek en trekt per aflevering zo’n 8 miljoen kijkers.
“Lucifer is en van die zeldzame series die meteen sterk begint en het alleen maar beter doet,” aldus Fox-entertainmentbaas David Madden. “Tom, Lauren [German] en de hele cast hebben deze personages echt driedimensionaal gemaakt, en het productieteam - Jerry [Bruckheimer], Len [Wiseman], Jonatham [Littman], Joe [Henderson] en Ildy [Modrovich] - is het beste van de industrie. We zouden ook onze partners bij Warner Bros. willen bedanken voor hun toewijding aan deze serie en kijken ernaar uit om te zien waar deze innovatieve serie ons in het derde seizoen naartoe meeneemt.”

Naast Lucifer zijn er op dit moment maar twee andere series die een nieuw seizoen hebben gekregen van Fox: Empire en The Simpsons. De verwachting is dat ook andere series terugkeren, waaronder Gotham.

Bron: THR

Lees meer over: Lucifer, Fox, Tom Kapinos, Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, DC Comics

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws