'The Big Bang Theory' krijgt nog eens twee seizoenen

2 nieuwe seizoenen voor The Big Bang Theory

Wederom zou er een flinke salarisverhoging zijn voor de castleden.

Jim Pedd, 17 februari 2017 om 08:00

Het is lange tijd een open vraag geweest, of CBS The Big Bang Theory wel verlengd zou krijgen. De contracten van de hoofdrolspelers lopen weer af, en de zender werkt aan een spin-off rond een jonge Sheldon. Nu lijkt het erop dat de zender alsnog twee seizoenen gaat bestellen.
The Hollywood Reporter zegt dat er snel een elfde en twaalfde seizoen besteld worden. In de contracten zouden acteurs Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg en Kunal Nayaar zo’n 1 miljoen dollar per aflevering krijgen. Voor die twee seizoenen met elk vierentwintig afleveringen, loopt dat op tot bijna vijftig miljoen dollar per castlid. Ook de acteurs in bijrollen, Melissa Rauch en Mayim Bialik, zouden een flinke salarisverhoging krijgen.

Het twaalfde seizoen zou volgens THR niet eens gezien worden als het einde van de serie. De prequel blijft in ontwikkeling, met een script van Chuck Lorre en onder showrunner Steve Molaro. De acteur voor de hoofdrol is al gecast.


Bron: THR

Lees meer over: The Big Bang Theory, Vernieuwd, CBS, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayaar, Melissa Rauch, Mayim Bialik

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws