'Outlander' in september weer verder

Outlander in september weer verder

De opnames vinden plaats in Zuid-Afrika.

Jim Pedd, 17 februari 2017 om 10:05

De opnames van het derde seizoen van Starz-serie Outlander gaan van start. In een video die net online is gezet, namen castleden afscheid van de set in Schotland. De opnames verhuizen voor het derde, in september te verschijnen seizoen, naar Zuid-Afrika. Daar gaan ze gebruik maken van de sets van Black Sails, om daarmee enkele “cruciale zeereis scènes te maken”.
Het verhaal van dit derde seizoen laat zien hoe Claira (Caitriona Balfe) de stenen gebruikt om terug te keren naar 1948. Ze is nu zwanger met het kind van Jamie (Sam Heughan) en worstelt met haar plotselinge terugkeer en het effect op haar huwelijk met haar eerste echtgenoot Frank (Tobias Menzies). In de achttiende eeuw lijdt Jamie verder onder de nasleep van de laatste strijd bij de slag om Culloden en het verlies van Claire.

Terwijl de jaren verstrijken, proberen Jamie en Claire een leven op te bouwen, los van elkaar, elk nagezeten door de herinneringen aan hun verloren liefde. De mogelijkheid dat Claire naar Jamie terug kan keren, ademt nieuwe hoop in Claire’s hart… en twijfel. Gescheiden door continenten en eeuwen, moeten Claire en Jamie hun weg terug naar elkaar zien te vinden. Zoals altijd wachten hen tegenstand, mysterie en avontuur op het pad van hereniging. De vraag blijft: vinden ze elkaar, of blijven ze de mensen die elkaar verlieten bij de stenen?

Lees meer over: Outlander, Starz, Seizoen 3, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws