Nieuwe featurette en drie promovideo's 'Fargo'

Nieuwe featurette en drie promovideo's 'Fargo'

Gebaseerd op de gelijknamige film van de gebroeders Coen.

Zilko Tarici, 3 april 2014 15:14

FX heeft een nieuwe featurette en drie promovideo's van hun 10-delige nieuwe serie Fargo online gezet. De eerste aflevering zal worden uitgezonden op dinsdag 15 april a.s. Fargo is gebaseerd op de Oscar-winnende gelijknamige film van de gebroeders Coen, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.
De featurette geeft een informatieve blik achter de schermen van de serie en de promo's gaan over de filosofie, cast en het verhaal van de serie. Al dit moois kun je uiteraard hieronder bekijken!

Oscar-winnaar Billy Bob Thornton speelt de hoofdrol van Lorne Malvo, een manipulatieve man die het leven van verzekeringsadviseur Lester Nygaard (Martin Freeman) voor altijd veranderd. Colin Hanks (Dexter) speelt Duluth-politieagent Gus Grimly, een alleenstaande vader die moet kiezen tussen zijn persoonlijke veiligheid en zijn taak als agent wanneer hij oog in oog komt te staan met een moordenaar. Allison Tolman speelt Molly Solverson, een ambitieuze politieagent uit Bernidji.

De kleurrijke cast van Fargo bestaat verder uit acteurs zoals Bob Odenkirk, Oliver Platt, Kate Walsh, Glenn Howerton, Joey King, Peter Breitmayer, Tom Musgrave, Josh lose, Russell Harvard en Adam Goldberg.
Bron: FX

Lees meer over: coen brothers, fargo, martin freeman, colin hanks, bob odenkirk

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws