Zevende seizoen 'Game of Thrones' grootser dan ooit

7e seizoen GoT grootser dan ooit

Het voelde voor de cast treurig dat de boel bijna voorbij is.

Jim Pedd, 17 februari 2017 12:59

Nog een paar maanden en dan begint het zevende, en op een na laatste, seizoen van HBO-serie Game of Thrones. Steeds meer castleden ronden hun werk voor dit seizoen af en reageren nu tegenover Mashable op het seizoen en wat we ervan mogen verwachten.
Alfie Allen, die Theon Greyjoy speelt, stelt dat het tempo ongeveer hetzelfde gebleven is op de set, maar dat er wel een bepaald gevoel van verdriet hangt. Daar is Liam Cunningham (Davos Seaworth) het mee eens. “Soms is het een beetje vreemd op de set; het is extra werk en voegt een bepaalde spanning toe, die we soms wel kunnen gebruiken. Maar ik ben nooit zo toegewijd aan een baan als nu, en ook niet zo lang. Ik heb een familie en die ga ik heel erg missen.”

De acteurs proberen in elk geval niks weg te geven, maar zo vertelde Cunningham: “We weten dat het tot een einde gaat komen, en zonder teveel weg te geven, de boel komt samen.” Ook acteur Jacob Anderson, die de rol van Grey Worm speelt, vertelde dat er heel wat zit te komen: “Ik vind het verbazingwekkend hoeveel er in zeven afleveringen past, want dit voelt niet als een normaal seizoen, het voelt veel groter.”

Alfie Allen vertelt ook wat fans kunnen verwachten: “Het wordt een gek seizoen. Het zal mensen omver blazen. Het heeft nog steeds hetzelfde thema; personages die elkaar nooit eerder ontmoet hebben, zullen dat nu wel doen. En ze gaan het ditmaal nog veel verder nemen.”

Bron: Mashable

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, seizoen 7, Liam Cunningham, Alfie Allen, Jacob Anderson

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws