Edgar Ramirez speelt hoofdrol in 'Versace: American Crime Story'

Edgar Ramirez in 'Versace: American Crime Story'

Ook Glee-acteur Darren Criss speelt een rol in de anthology-serie van Ryan Murphy en FX.

Zilko Tarici, 17 februari 2017 om 15:15

Edgar Ramirez (Carlos, Zero Dark Thirty) en Glee-acteur Edward James Olmos zullen de hoofdrollen spelen in Versace: American Crime Story, het derde seizoen van Ryan Murphy's anthology-serie, na het succesvolle eerste seizoen The People vs. O.J. Simpson en het dit jaar te verschijnen tweede seizoen over de gebeurtenissen rondom orkaan Katrina. De opnames van Versace gaan binnenkort al van start, en zowel het tweede als het derde seizoen worden in 2018 uitgezonden door FX.
Het tien afleveringen durende derde seizoen onderzoekt de moord op legendarische mode-ontwerper Gianni Versace (gespeeld door Ramirez) die in juli 1997 plaatsvond. Seriemoordenaar Andrew Cunanan (Criss) zat achter de moord en pleegde acht dagen later zelfmoord, net toen de politie van Miami hem op de hielen zat.

Maureen Orths boek Vulgar Favors zal fungeren als de basis voor het project. Tom Rob Smith (London Spy) zal de scripts van de eerste twee afleveringen schrijven. Murphy ontwikkelt ondertussen ook al een vierde seizoen, dat zal gaan over het Bill Clinton/Monica Lewinsky-schandaal.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Versace American Crime Story, Darren Criss, Ryan Murphy, Edgar Ramirez, Carlos

Populair nieuws